<h2>ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ - ΖΑΧΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ</h2><p>Συστήματα σκίασης παντός τύπου, υψηλής ποιότητας και αντοχής</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.tentotexnikizaxos.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΕΝΤΩΝ</h2><p>Μηχανισμοί χειροκίνητοι και αυτόματοι, υφάσματα, επιδιορθώσεις και ράψιμο</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.tentotexnikizaxos.gr/more2.php?l=el&id=6888' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΣΚΙΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ</h2><p>Ρολλά σκίασης, μεταλλικές ή υφασμάτινες περσίδες, υφασμάτινα πάνελ για κάθε χώρο</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.tentotexnikizaxos.gr/more3.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΕΝΤΩΝ ΣΚΙΑΣΗΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΕΝΤΩΝ ΣΚΙΑΣΗΣ

 

Στην ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ μπορείτε να επιλέξετε το σύστημα σκίασης που ανταποκρίνεται στο 100% των αναγκών της κατοικίας ή του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Ο Ελευθέριος Ζάχος και οι καταρτισμένοι συνεργάτες της εταιρείας προσφέρουν λύσεις που βασίζονται στις απαιτήσεις που θέτετε.

Επιλέξτε τέντες σύγχρονες, τελευταίας τεχνολογίας, με αυτόματο μηχανισμό ώστε να ανοιγοκλείνουν με το πάτημα ενός κουμπιού. Διαθέτουμε πολλές λύσεις και σε συστήματα κάθετης σκίασης.

Νέα διάσταση σε design και τεχνολογία, κομψότητα και λειτουργικότητα. Οι κομψοί και ισχυροί βραχίονες με αμορτισέρ εξασφαλίζουν ένα ιδιαίτερα τεντωμένο ύφασμα σκίασης. Η μπάρα και το αντίβαρο είναι πολύ ανθεκτικά στη στρέψη, παρά τις λεπτές γραμμές των συστημάτων. Η χρήση υδρορροών στο πάνω μέρος προστατεύουν τα υφάσματα και τους άξονες σε όλο το μήκος του συστήματος. Ματ ανοξείδωτο ατσάλι χρησιμοποιείται για την κατασκευή των επιμέρους στοιχείων των συστημάτων όπως, βραχίονες, αρθρώσεις, βίδες και τα σχεδιαστικά στοιχεία, ώστε να εξασφαλίζεται ανθεκτικότητα στις επιθετικές περιβαλλοντικές επιδράσεις.

 



Αναλαμβάνουμε επίσης το ράψιμο σκισμένων τεντών και πάσης φύσεως επιδιόρθωση στα υφάσματα και τον σκελετό, καθώς και πλύσιμο τεντών σε πολύ καλές τιμές και με άμεση εξυπηρέτηση.

Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε ποιότητες, σχέδια και χρώματα υφασμάτων για να δημιουργήσετε την τέντα που ανταποκρίνεται περισσότερο στη δική σας αισθητική.

Σας περιμένουμε στο κατάστημά μας για να ενημερωθείτε πλήρως για τα συστήματα σκίασης που εμπορευόμαστε και να επιλέξετε αυτό που ικανοποιεί τις δικές σας ανάγκες.