<h2>ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ - ΖΑΧΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ</h2><p>Συστήματα σκίασης παντός τύπου, υψηλής ποιότητας και αντοχής</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.tentotexnikizaxos.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΕΝΤΩΝ</h2><p>Μηχανισμοί χειροκίνητοι και αυτόματοι, υφάσματα, επιδιορθώσεις και ράψιμο</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.tentotexnikizaxos.gr/more2.php?l=el&id=6888' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΣΚΙΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ</h2><p>Ρολλά σκίασης, μεταλλικές ή υφασμάτινες περσίδες, υφασμάτινα πάνελ για κάθε χώρο</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.tentotexnikizaxos.gr/more3.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ

Η ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ - ΖΑΧΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ


ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ

Στέγαση υπαίθριων χώρων με σταθερότητα αλλά και καλαισθησία. Εφαρμογή πανέμορφων υφασμάτων υψηλής τεχνολογίας τα οποία προστατεύουν και εξασφαλίζουν ευχάριστη διαμονή κάτω από το στέγαστρο. Οι σκελετοί κατασκευάζονται είτε από ξύλο είτε από ανοξείδωτο ατσάλι και μπορούν να καλυφθούν με ύφασμα, pvc  ή μέταλλο. Εφαρμόζονται επίσης αυτοματισμοί ανοίγματος και κλεισίματος πέργκολας κατά περιπτώσεις.


ΟΜΠΡΕΛΕΣ

Μια νέα ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που καλύπτει κάθε ανάγκη, τόσο σε οικιακό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Με ποικιλία σε σχέδια και μεγέθη, με υψηλής τεχνολογίας και αξιοπιστίας μηχανισμούς. Είναι σίγουρο ότι κάτω από μία ομπρέλα θα ζήσετε τις πιο όμορφες στιγμές σας. Πρωτοποριακά designs, εύκολοι τρόποι ανοίγματος και αποθήκευσης καθώς και δυνατότητα προσθήκης φωτισμού led θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στο να αποκτήσετε μια τέτοια ομπρέλα. Ανακαλύψτε τα διαθέσιμα σχέδια στο κατάστημά μας.


ΚΑΠΟΤΙΝΕΣ

Οι καποτίνες αποτελούν άλλο ένα ακόμα είδος τέντας εξωτερικής σκίασης. Αποτελούν εναλλακτική επιλογή από τις παραδοσιακές τέντες που συναντάμε και συνήθως τοποθετούνται πάνω από εισόδους κατοικιών και καταστημάτων ή πάνω από βιτρίνες. Τοποθετούνται σε αυτά τα σημεία λόγω ακριβώς του περιορισμένου σχήματός τους, το οποίο εξυπηρετεί καταστάσεις που το μεγάλο μήκος μιας παραδοσιακής τέντας δεν χωράει.


 

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να βρούμε τη λύση σκίασης που αρμόζει στο χώρο σας και να ενημερωθείτε για περισσότερα συστήματα σκίασης όπως, εφελκυόμενες κατασκευές, shade sails, συστήματα αυτοματισμών, καθώς και έπιπλα και διακοσμητικά κήπου.